RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Як зробити красиву велику стіну у вітальні: топ – 5 найкращих ідей

Як правило, у будь-якій без винятку квартирі вітальня має велику стіну, на якій або висить банальний килим, або ж вона просто пустує, створюючи похмуру картину.

"Апостроф" пише, чим можна прикрасити стіну, щоб кімната виглядала оригінально.

Постери

Деякі досить скептично ставляться до постерів, вважаючи їх дуже дешевим варіантом прикраси інтер'єру. Але навіть серед дійсно недорогих постерів бувають досить незвичайні варіанти, які візуально облагородять стіну.

Читайте також: Чи можна робити ремонт у будинку взимку: корисні поради

Для візуалізації великого простору краще вибрати серію постерів, щоб це рішення здавалося продуманішим.

Трофеї з подорожей

Якщо ви любите туризм, то зі своїх подорожей напевно привозите всілякі сувеніри, які просто припадають пилом без діла. Якщо їх пристосувати на стіну, вони дивуватимуть гостей і нагадуватимуть про відпустку.

Карти

На ринку зараз безліч усіляких карт, будь-яких розмірів і місць, зроблених з різних матеріалів. На стіну можна повісити карту-паззл, карту зоряного неба, карту світу чи вашого міста. Не обмежуйте себе у фантазії.

Картини однієї концепції

Декілька картин, які можна об'єднати в рамках однієї ідеї, будуть виглядати на стіні особливо витончено. Можна повісити картини, присвячені морю, коням, природі, можна зробити "виставку" сімейних фотографій. Однак тут треба вчасно зупинитися, щоб не переборщити.

Предмети інтер'єру

Нетривіальним рішенням буде повісити на стіну якесь "авторське" дзеркало, годинник, тарілки, полиці для книг. Головне, щоб ваша стіна радувала та приємно дивувала, а не наводила тугу.

Нагадаємо, в одній із церков Норвегії реставратори живопису виявили так звану "Стіну демонів".