RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В гості до діда та палаючий Кремль: соцмережі відреагували на візит Зеленського до США

У середу, 21 грудня президент України Володимири Зеленський відвідав президенту США Джо Байдену - зустріч, що відбулася, вже активно обговорюють у мережі.

"Апостроф" публікує найпопулярніші фотожаби, присвячені зустрічі двох глав держав.

Читайте також: Є чудові новини: Зеленський зробив заяву після переговорів із Байденом

Так, користувачі мережі звернули увагу на чергове вбрання Зеленського у стилі мілітарі навіть на Конгресі США – Зеленського порівняли з учнем, який прийшов до школи без форми, новим учителем ДПЮ, а також онуком, якого дід привіз підгортати картоплю. Про одяг президента на опублікованих фотожабах навіть думає чоловік поруч із дружиною в ліжку, коли обраниця підозрює судженого у зраді.

Не обійшли увагою і фразу президента України, що стала популярною, про те, що йому дружина, нібито, не готує сніданки - саме через це йому довелося виїхати з країни.

Згадали також і колишню кар'єру Зеленського, запропонувавши розповісти анекдот, від якого в Росії плакатимуть і показали збентеженого главу української держави, який раніше заявляв про свої бажання полетіти на море та випити пива після війни, а не "ось це все". Також двох глав держав зобразили, як ты виходять із палаючого Кремля.

Раніше ми публікували головні тези виступу Зеленського у Конгресі.