RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

На Херсонщині знищено штаб окупантів із офіцерами: зведення за вечір 25 грудня

Триває 305-та доба війни українського народу проти російських окупантів: ворог із метою залякування продовжує хаотичні обстріли мирного населення у звільнених містах та селах уздовж правого берега Дніпра на півдні України, але й сам зазнає тяжких втрат.

Про це йдеться у зведенні Генштабу Збройних сил України.

Протягом доби окупанти завдали ракетного удару по району Куп'янська Харківської області. Також було здійснено понад 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Читайте також: Наступ ворога під Бахмутом захлинувся: на Заході назвали причину

На Сіверському напрямку противник обстріляв позиції сил оборони у районах населених пунктів Вінторівка, Манухівка, Рижівка та Ворожба Сумської області.

На Слобожанському напрямку з мінометів та артилерії було обстріляно населені пункти Стрілеча, Стариця, Землянки, Устинівка та Вільхуватка Харківської області.

На Куп'янському та Лиманському напрямках було обстріляно Дворічну, Кислівку, Котлярівку та Берестове на Харківщині; Майданчик, Діброва та Краснопопівку Луганської області, а також Ямполівку у Донецькій.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти обстріляли Спірне, Берестове, Яківну, Соледар, Бахмут, Опитне, Озаранівку та Нью-Йорк Донецької області.

Також були обстріляні Вугледар, Велика Новосілка, Времівка Донецької області, Гуляйполе, Червоне, Степове, Малі Щербаки, Щербаки та Чарівне Запорізької області, Нікополь Дніпропетровської області, Херсон.

Тим часом в Донецькій області, знищено 4 самохідні артилерійські установки 2С7 “Піон”. А в районі Забариного Херсонської області уражено штаб окупантів, де проводилась нарада офіцерів Південного військового округу ЗС РФ. В результаті - до 70 військовослужбовців отримали поранення.

Раніше ми повідомляли, що на аеродромі в Мачулищах під Мінськом сталося займання двигуна літака МіГ-31К Повітряно-космічних сил Росії.