RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Щоб до хати прийшла удача: як підібрати прикраси для новорічної ялинки

Символом 2023 року стане Чорний Водяний Кролик, який може принести удачу для тих, хто правильно підготується до Нового року.

Про те, як правильно прикрасити новорічну ялинку, щоб привабити щастя в оселю, розповіли у виданні Gossipify.

Зараз актуальні лісові мотиви оздоблення будинку, тому за можливості варто поставити натуральну ялинку чи сосну вдома, але тільки в горщику, щоб після свят висадити дерево в його природнє середовище. Альтернатива - ялинкова або соснова гілка у вазі.

Читайте також: Що подарувати друзям на Новий рік-2023: цікаві ідеї на будь-який бюджет

Для прикрашання ялинки на ці новорічні свята слід мінімально використовувати пластикові й скляні прикраси, а натомість надати перевагу оздобленню виробами з дерева, тканини, паперу й пап'є-маше. До того ж замінити класичну електричну гірлянду можна трендовими шовковими стрічками.

Запам'ятайте головне правило новорічного декору на 2023 рік - краса в мінімалізмі й натуральності. Простота - це елегантність, тому варто відмовитися від величезних і розкішних прикрас.

Щодо кольорів, то кролик оцінить ніжні відтінки блакитного, білого й рожевого. Також можна додати трішки червоного. Наприклад, синій кольор чудово поєднається на ялинці з прикрасами у сріблі чи пастельних тонах.

Водночас за жодних обставин не варто вішати на ялинку прикраси в кислотних відтінках, оскільки це може відвернути удачу від оселі. Разом з цим не найкращою ідеєю буде повісити на святкове дерево старі іграшки зі зображенням символів минулого року.

І насамкінець не забудьте вдома поставити фігурки кроликів, щоб символу нового 2023 року було приємно, тоді він наділить вас особливою енергетикою, яка буквально притягуватиме успіх.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як загорнути наймиліший подарунок на Новий рік.