RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Кролик цього не любить: яких прикрас не має бути на новорічній ялинці

Новорічна ялинка - це головний артибут свята, який потрібно правильно прикрасити, щоб задовольнити символ 2023 року Чорного Водяного Кролика. Якщо господарю року сподобається ваший декор, то він сприятиме в усіх справах.

Про те, якими іграшками не варто прикрашати новорічне дерево, розповіли в Уніані.

Чорний Водяний Кролик символізує скромність і спокій, тому ялинка повинна бути такою ж. Замість яскравих пластикових і скляних іграшок варто надати перевагу дерев'яним і паперовим прикрасам, оскільки кролик обожнює все природнє.

Читайте також: Як продовжити життя новорічній ялинці: простий лайфхак

Особливо кролик не любить червоний колір, а також кислотні відтінки. Натомість чудовим варіантом стануть прикраси у холодних і пастельних відтінках, які притягуватимуть удачу в новому році. Серед пріорітетних - синій і білий.

Також не слід чіпляти на ялинку іграшки у формі чи із зображенням тварин, особливо хижих. Якщо ви хочете прикрасу з кроликом, то це, звісно, вітається.

Разом з цим не забудьте перевірити, чи всі іграшки й прикраси в належному вигляді, адже прикрашати ялинку іграшками з тріщинами й подряпинами - це поганий знак, який залучить у дім негативну енергетику.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що можна й не можна дарувати на Новий рік.