RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Вогники добрих надій": душевні привітання з Новим роком для кожного

Новий рік все ближче, навіть зараз, у страшні часи повномасштабної війни з російськими окупантами, це - час надій на здійснення бажання, яке цього року в українців одне на всіх.

"Апостроф" зібрав душевні привітання з Новим роком для друзів та рідних.

***

Нехай тобі все вдається, хай збуваються мрії і таємні бажання. Бажаю любові – яскраве, чисте, безкомпромісною. Бажаю душевного спокою, оптимізму, впевненості в своїх силах, підтримки близькі людей. Нехай рік буде по-справжньому щасливим.

***

Бажаю в тобі Новому році стати хронічним щасливчиком, грошовим магнітом і фонтаном енергії. Нехай всі справи вирішуються дотиком руки, проблеми зникають на твоєму шляху.

***

Бажаю, щоб був мир, був достаток, був затишок, був спокій на душі. З новим роком. Нехай він принесе радісні вісті і щасливі зустрічі.

***

З новим роком тебе! Бажаю тобі здійснення усіх загаданих бажань, домашнього тепла і затишку. Нехай в новому році ще більше задуманого втілиться в реальність. Головне – йти до своєї мети, і все у тебе вийде. Щастя тобі і неосяжного здоров’я.

***

Бажаю взяти з собою в Новий рік Любов, мрію, приємні миті. А свято нехай з собою принесе побільше сил, здоров’я, натхнення.

Читайте також: Щоб до хати прийшла удача: як підібрати прикраси для новорічної ялинки

З Новим роком, подруженція! Бажаю тобі запалити в цю ніч так, щоб після бути в шоці весь рік. І потім, років так через … дцять, сидячи на лавці з пакетом насіння, згадувати нашу бурхливу молодість.

***

Друг, вітаю з Новим роком! Нехай цей рік виконає всі бажання, і забере весь негатив, що залишився з минулого року. Бажаю багато-багато щастя, здоров’я і любові.

***

Вітаю з прийдешнім Новим роком і хочу побажати солодкого передчуття справжнього щастя, грандіозного світлого майбутнього і примноження нових успіхів. І нехай, поки новий рік в дорозі, в твоєму домі горять вогники добрих надій.

Раніше "Апостроф" розповідав, що не варто дарувати на Новий, 2023 рік.