RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Красиві привітання з Новим роком чоловікові, дружині та рідним

До Нового року залишився лічені години, українці зустрічають його у важких умовах, але з надією на перемогу.

"Апостроф" зібрав гарні привітання з Новим роком для дружини, чоловіка та рідних.

Привітання з Новим роком для дружини

Моїй прекрасній половині,

Моїй голубоньці-дружині

Я в Новорічну ніч скажу,

Як я кохаю й бережу,

Як поважаю і люблю

Дружину рідну свою!

Скажу, як я тебе ціную

І ніжно-ніжно поцілую!

Бажаю, щоб, як сад, цвіла

І поряд щоб завжди була!

***

Рідненька моя з Новим Роком тебе!

Будь завжди весела й добра.

При потребі будь хоробра,

Працьовита, не ледаща,

Серед всіх жінок – найкраща!

І грайлива будь й ласкава,

Для дитини – супермама,

Шалено кохаю тебе! З Новим Роком!

***

Дружина кохана, безцінна моя половинка, вітаю тебе З Новим роком! Усі найкращі побажання у світі, з любов’ю ложу до твоїх ніг. Велике дякую за твою постійну турботу про мене і про нашу родину. Мені навіть здається, що мої батьки полюбили тебе більше, ніж мене. І це по відношенню до тебе дуже справедливо. Залишайся завжди такою ж мудрою, турботливою, життєрадісною. Тебе неможливо не любити. Нехай ж сама доля в захопленні обсипає тебе своїми дарами, а Господь оберігає і благословляє тебе у всьому.

Читайте також: Як залучити гроші в дім на рік Кролика: найсильніші ритуали

Привітання з Новим роком для чоловіка

Коханий! Новий рік майже на порозі. Залишилося всього лише кілька хвилин до того, як він вступить у свої законні володіння. Дозволь, любий, побажати тобі в Новому році — неосяжного щастя, радісних моментів і п’янкої любові. Щоб твою душу зігрівало тепло рідних, щоб їх міцна опора не впала під натиском життєвих колотнеч. Бажаю, щоб вдача була до тебе прихильна, а добро, нехай сіє плоди щастя і родинного затишку. Щоб новий рік приніс лише найкраще в твоє життя і нехай воно стане казкою.

***

Коли дивишся вперед, дивись без смутку, коли згадуєш минуле, згадуй з посмішкою, коли думаєш про сьогодення, нехай воно наповнює серце радістю. Коли вирішиш відпочити, нехай твій відпочинок буде радісним і спокійним. Коли захочеш йти вперед, нехай майбутнє розкриє перед тобою двері і відкриє нові горизонти. Коли подумаєш про мене, пам’ятай, що я завжди поруч і пишаюся тобою. Немає в світі потрібнішого, ближчого і дорожчого, ніж ти, мій єдиний, мій чоловік, мій друг і мій коханий. З Новим роком!

***

З неба зіронька упала,

Ідучи за небосхил,

Я бажання загадала:

Побажать тобі хотіла

Ласки, радості, добра,

А сім’ї нашій - достатки,

Вдачі, щастя і тепла.

Привітання з Новим роком для рідних

З найпрекраснішим святом вітаємо! Бажаємо оптимістичного погляду на життя, бажаємо радіти навіть дрібницям, у всьому знаходити привід для посмішки та позитиву. Нехай проблеми дають безцінний досвід, що вдається - дарує радість. Нехай натхнення і любов зроблять життя в Новому Році чудовим, прекрасним, позитивним і наповненим лише хорошими новинами!

***

Вітаю з Новим роком! Ура запаху новорічної ялинки, смаку шампанського! Нехай збудеться все задумане цієї казкової ночі! Нехай у домі завжди живе щастя, а успіх не тільки не покине ваш поріг, а ще й запросить своїх подруг — кохання, радість та красу!

***

З новим роком! Нехай, як новорічний снігопад, падає на вас щастя! Нехай у вашому домі завжди панують душевний спокій, затишок, радість та оптимізм! І звичайно, нехай всі проблеми та турботи залишаться у році, що минає!

Раніше "Апостроф" розповідав, як прикрасити будинок на Новий рік, щоб залучити благополуччя.