RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Як правильно вибрати меблі для вітальні: важливі поради

Щоб не допустити помилок в інтер'єрі вітальні, варто ретельно подбати про вибір якісних, функціональних і відповідних за стилем меблів.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Як правильно облаштувати спальню: поради

Довговічність та якість

Найчастіше в будинку проводиться час саме у вітальні, де зазвичай бавляться дні на дивані за телевізором і збираються компанії у вихідні. Це впливає на термін служби меблів. В першу чергу варто звернути увагу на її надійність, довговічність та якість матеріалів, щоб не доводилося часто щось замінювати чи ремонтувати. Тому рекомендується не купувати дешеві меблі, щоб потім не переплачувати за неї ще більше з часом.

Функціональність

Крім якості, варто подумати про практичність, перед покупкою спроєктувавши простір і визначивши, які саме предмети інтер'єру потрібні. Модульні (системні) меблі зараз користуються величезним попитом, тому вибір великий і на будь-який гаманець. Базовим функціональним набором є комод, диван, тумба під телевізор і книжкові полиці.

Стиль та універсальність

Колір та дизайн меблів не повинні вибиватися із загальної концепції, доповнюючи один одного. Найпростіше вибирати однорідні, універсальні, базові кольори для предметів меблів, які відповідатимуть багатьом стилям. Це може бути білий, бежевий, коричневий та сірий колір та використання натурального дерева.

Раніше ми писали, як зробити скляний стіл блискучим.