RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ганьба на всю країну: начальство відреагувало на скандал зі спікером Держприкордонслужби

У той час, коли тисячі бійці ДПСУ захищають країну зі зброєю в руках, прес-офіцерка органу Іванна Плантовська вирішила похвалитися своїм розкішним життям, опублікувавши фотографії відпочинку у Парижі, через що втрапила в скандал – на ситуацію відреагували у відомстві.

Про це інформує Уніан.

Так, за словами тимчасово виконуючого обов'язки голови ДПСУ, бригадного генерала В'ячеслава Демченка, щодо скандальної прес-офіцерки ухвалять відповідні рішення у рамках чинного законодавства, хоче вони не мають права коментувати особисте життя співробітників.

Читайте також: Чоботи для риболовлі та сукні з часів школи: нова порція жартів над фото співробітниці Держприкордонслужби

"Я не маю права коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте можу зазначити, що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовці з Одеси, у відомстві одразу відреагували на це. Зокрема, будуть прийняті рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Рішення будуть в рамках норм законодавства", - заявив він.

Демченко наголосив, що поведінка співробітниці ДПСУ є неприпустимою під час війни, коли багато її колег стоять на сторожі спокою країни, а деякі із них гинуть.

Раніше ми публікували відео "бурхливої молодості" скандальної співробітниці ДПСУ.