RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Привітання зі Щедрим вечором 13 січня: побажання у прозі та відео

Після Нового року та Різдва зимові свята традиційно продовжує Щедрий вечір. Його відзначають 13 січня перед Старим Новим роком.

"Апостроф" приготував прозу та відео із теплими побажаннями з цієї нагоди для рідних та близьких.

Читайте також: Православний календар: усі головні свята січня 2023 року

***

Щедрий вечір, добрий вечір! Добрим людям на здоров’я! Вітаю вас та вашу родину зі Старим Новим роком, Щедрим вечором та Меланкою! Нехай у вашій родині панують мир та злагода, діточки ростуть здоровими, а щастя і добробут не лишають ваш дім! Веселих свят та чистих думок!

Відео:

***

Щасливих свят! Щасливого Щедрого вечора та Старого нового року! Божої благодаті та миру, успіхів та щастя вашій родині! У цей вечір заведено зичити щедрості, тож я бажаю щедрості вашому серцю, щедрості вашому дому та щедрості з боку долі! Нехай вас оминають негаразди, а добробут панує.

***

Веселих гостей і смачної куті! Нехай Щедрий вечір прийде в дім разом із щастям, добробутом і миром! Нехай в новому році на вашому столі завжди будуть смачні страви, а справи, які ви починаєте, завершуються успішно!

***

З Щедрим вечором! Нехай на столі завжди буде вдосталь пирогів, млинців, ковбас та інших страв на всіх гостей, які прийдуть у ваш дім з добром у новому році! Бажаю вам сьогодні ввечері смачної куті та веселих щедрівок!

***

Нехай серце веселиться в Щедрий вечір, а думки про земне і тяжке тікають! Радійте, смійтеся та не втрачайте надії! Нехай любов панує у вашій родині, а цей вечір стане по-справжньому щасливим! Щастя і злагоди вашому дому, здоров’я, достатку!

Раніше "Апостроф" публікував веселі й смішні привітання зі Щедрим вечором для колег.