RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Старий Новий рік: красиві привітання колегам у прозі та картинках

Після переходу з юліанського на григоріанський календар в країнах пострадянського простору продовжують традиційно неофіційно відзначати Новий рік за старим стилем.

Ця дата, як нагадує "Апостроф", припадає на північ між 13 і 14 січня.

Ми підготували для читачів яскраві привітання та гарні листівки з цим улюбленим багатьма святом.

Читайте також: Вітання зі Старим Новим роком: гарні вірші та листівки

У Старий Новий рік хочу побажати, щоб зі старого залишилися тільки добрі друзі та добрі спогади, щоб в новому році все було нове і чудово. Бажаю яскравих вогнів удачі на твоїй злітній смузі, бадьорості у твоєму тілі та любові у твоєму серці. Нехай новий рік для тебе буде щасливим і веселим.

***

Друзі, вітаю вас зі Старим Новим роком! Нарешті новий рік вступив у свої права, а це означає, що попереду нас чекає все нове, цікаве, краще. Я бажаю вам тільки позитивних емоцій, більше позитиву, і здійснення мрій.

***

Бажаю більше приводів збиратися в сімейному і дружній колі. Нехай кожен день буде, як свято, нехай старий новий рік знову накриє столи, щоб потішити животики частуваннями. Нехай ялинка стоїть і не обсипається, щоб продовжити відчуття свята і веселого настрою. Вітаю!

***

Вітаю зі Старим Новим роком і бажаю все погане послати під три чорти, а в новий рік зробити крок з упевненістю в тому, що все буде добре. Бажаю не хворіти й не чахнути в новому році, бажаю більше крутих поворотів в кращу сторону і максимального прибутку, як в грошовому еквіваленті, так і в плані позитивних емоцій.

Також ми писали про відеопривітання та найкращі побажання у прозі зі Старим Новим роком.