RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

З Днем Святого Василя: привітання з іменинами у прозі та картинках

14 січня українці святкують не тільки Старий Новий рік, а й День Василя Великого (зимовий Василь).

"Апостроф" підготував найкрасивіші привітання з Днем ангела у прозі картинках.

Читайте також: Старий Новий рік: красиві привітання колегам у прозі та картинках

***
З Днем ангела, Васильку, тебе! Зі святом хорошим вітаю, адже про іменини забувати не можна. Я ж від себе тобі бажаю: чистого неба і сонячних днів, добрих, чуйних, вірних друзів, у будинку – достатку, затишку завжди, нехай у двері його не стукає біда. Здоров’я, успіху, усмішки в очах, віри, надії, удачі в справах. У сім’ї – розуміння, тепла і любові. Нехай юності полум’я не гасне в крові!

***
Вітаю тебе з Днем Ангела, бажаю, щоб твій ангел завжди тебе оберігав, і направляв, а інколи і штовхав у спину для точності у виборі життєвого шляху. Щоб всі справи давались легко, Васильку, а всі негаразди ти зустрічав з оптимізмом та надією у серці. Нехай День дарує світло, адже це твоє свято!

***
Нехай День Василя буде сповнений яскравих вражень. Бажаємо гарно відсвяткувати Старий Новий рік і отримати позитивні емоції. Нехай гарних днів буде якомога більше у Вашому життя. Успіхів, кохання, здоров’я і щастя.

***
З Днем святого Василя, нехай твій ангел завжди тебе оберігає, направляє, а також допомагає у виборі життєвого шляху. Бажаю, щоб всі справи давались легко, а негаразди обходили стороною.

Нагадаємо, раніше ми публікували вітання зі Старим Новим роком у віршах і листівках для рідних, друзів та близьких.