RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

21 травня

20 травня

Всі новини

Десять способів, як зробити прозорим пожовклий чохол від смартфона

Господині поділилися секретами, як легко очистити силіконовий чохол для смартфона від жовтих плям. Первісний вигляд здатні повернути підручні засоби.

Про це повідомляє видання NV.ua.

Читайте також: Чому телефон швидко розряджається на морозі і як цього уникнути: прості лайфхаки

Як очистити чохол для смартфона

Як зазначається, почистити чохол вдасться, якщо у вас э один із цих засобів: спирт, сода, нашатирний спирт, зубна паста, рідина для зняття лаку, лимонна кислота, відбілювач, господарське мило, рідке мило, вологі серветки, рослинна олія.

Спиртовий розчин

Візьміть 96% спирт і розведіть його з водою в пропорції 1:1. Змочіть отриманим засобом ватяний диск і ретельно протріть чохол.

Сода та нашатирний спирт

Потрібно розвести соду харчову з водою чи нашатирним спиртом. Далі треба нанести на губку та акуратними рухами протерти чохол. Залишити засіб на 20 хвилин. Видалити за допомогою м’якої ганчірки, змоченій у теплій воді.

Зубна паста

Необхідно нанести на губку невелику кількість білої зубної пасти та натерти нею чохол. Далі потрібно залишити на 15 хвилин, після чого промити під теплою водою.

Рідина для зняття лаку

Рідину для зняття лаку треба нанести на ватяний диск та швидкими рухами протерти чохол. Після чого треба відразу занурити його у миску з теплою водою. Можна повторити процедуру.

Розчин лимонної кислоти

Потрібно налити в невелику миску теплу воду і розчинити кілька чайних ложок лимонної кислоти. Даний розчин треба нанести на ватяний диск та протерти чохол.

Розчин з відбілювачем

Треба розвести відбілювач у пропорції 1:10. Ватним диском, змоченим у розчині, треба протерти чохол. Можна залишити у розчині на близько 10 хвилин, після чого треба сполоснути у холодній воді.

Господарське мило

Треба намочити чохол водою, потім натерти шматком господарського мила та ретельно промити.

Рідке мило

Необхідно занурити чохол у злегка розведене водою рідке мило, залишити його на 30 хвилин. Потім необхідно промити та ретельно протерти м’якою ганчіркою.

Вологі серветки

Вологі серветки теж можуть допомогти впоратися з незначною жовтизною.

Олія

Олія може прибрати жовтизну, сліди фломастерів, чорнил та фарб. Треба нанести будь-яку олію на ватний диск та протерти місце забруднень.

Раніше ми писали, що може легко очистити лимонна кислота.