RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Це не перший "прокол": у чому проблема з "випадком Арестовича"

'"Випадок з Арестовичем" - це давно не перший "прокол" з боку "балакучих голів", що обслуговують медіа-напрямок Банкової.

Таку думку висловив "Апострофу" політичний експерт Петро Олещук.

Читайте також: Арестович іде у відставку після скандальної заяви про обстріл Дніпра

"Проблема в тому, що у нас не завжди правильно відбувається сам процес комунікації влади, військово-політичного керівництва із суспільством. Річ у тому, що Арестович сказав "не те" з приводу удару ракетою у Дніпрі до того, як ми отримали офіційний коментар від ЗСУ. Під час війни такого не повинно бути" , - каже експерт "Апострофу".

На думку Олещука, історія з Арестовичем може позначитися на суспільних настроях, хоча наше суспільство все ж таки оцінює діяльність президента насамперед залежно від ситуації на фронтах та дипломатичних успіхів.

"Історія з Арестовичем - це неприємний епізод, але подібні епізоди ще будуть, враховуючи фактор війни, підлість ворога. Як політичний та медійний персонаж Арестович після такого скандалу, звичайно, нікуди не зникне. У нього вже сформувалася своя аудиторія, на яку він буде говорити вже в ролі незалежного коментатора та експерта", - вважає експерт.

Нагадаємо, після трагічної події радник ВП Олексій Арестович під час ефіру на каналі російського юриста Марка Фейгіна припустив, що під час обстрілів Дніпра окупантами українська ПВО нібито збила російську ракету.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Кінець Арестовичу? Куди подінеться "балакуча голова" Офісу президента