RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Інформпузир луснув: чим має стати для ОПУ історія з Арестовичем

Українські ЗМІ довгий час не зовсім коректно називали посаду "радника" Олексія Арестовича, а тепер виникла курйозна ситуація з його так званим "звільненням" з Офісу президента.

Про це у коментарі "Апострофу" розповів директор Агентства моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала.

Читайте також: Це не перший "прокол": у чому проблема з "випадком Арестовича"

Він зазначив, що Арестович був в Офісі президента поза штатом, тому й виникає питання, яку заяву про звільнення з посади йому довелося написати.

"Загалом з перших днів вторгнення Арестович багато чого заявляв, його активно цитували іноземні ЗМІ, які часом не зовсім коректно вказували на його посаду "радника". І не лише його посаду. Подоляка, бувало, іменували навіть "радником президента", що звичайно ж не відповідає дійсності. В результаті Арестович та його "колеги" по цеху за сприяння наших та іноземних журналістів перетворилися на яскраві інформаційні бульбашки, які лопаються в найнезручніший момент", - зазначив він.

Бала переконаний, що історія із заявою Арестовича щодо російського удару в Дніпрі з масовим вбивством мирних громадян має стати для Офісу президента останнім "китайським попередженням" щодо подібних саморозпіарених осіб.

"Настав час закінчувати з подібним агресивним самопіаром "мильних бульбашок", а всіх самопіарників час привчати до порядку і дисципліни, інакше вони в прямих ефірах наговорять бозна-чого. Офісу президента слід визначити двох-трьох персон, які коментуватимуть поточні події і робитимуть це на відповідному рівні", - резюмував він.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Кінець Арестовичу? Куди подінеться "балакуча голова" Офісу президента