RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ракетний удар по Дніпру: під час розбору завалів житлового будинку знайшли велику суму грошей

На руїнах багатоповерхівки в Дніпрі, куди 14 січня російські окупанти вдарили ракетою, знайшли велику суму грошей. Майже за тиждень її не заховали й не викрали.

Про це повідомив мер міста Борис Філатов.

"На місці трагедії, на руїнах будинку, було знайдено дуже велику суму грошей. Ніхто не сховав її, не привласнив", - написав він.

Читайте також: Могли бути причетними до страшного удару по Дніпру: СБУ затримала агентурну мережу навідників ракет РФ, фото та відео

Зараз гроші передали до Соборного відділку поліції у Дніпрі. Туди можуть звернутися ті, чиї це гроші, але звичайно буде потрібно підтвердити суму грошей, їхню валюту, упакування тощо.

Зі зрозумілих причин сума й валюта зараз не розголошуються, оскільки поліцейські мають намір знайти власників коштів.

"Сума, валюта, упаковка не розголошуються (хоча, звичайно, мені, наприклад, всі подробиці відомі). Усі, кого ця інформація стосується, можуть звернутися до поліції, і якщо ви зможете підтвердити суму/валюту/упаковку, гроші будуть повернуті", - додав мер Дніпра.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти вбили під час теракту в Дніпрі молоду пару з півторарічною дитиною, які переселилися в місто з Токмаку Запорізької області.

Також "Апостроф" повідомляв, що журналісти зателефонували російським окупантам, яких підозрюють в обстрілі Дніпра.