Не ділитимуться грошима: названі найжадібніші чоловіки за іменами

Деякі чоловіки готові обсипати своїх коханих подарунками та квітами, інші – можуть хіба що на словах збудувати замки та наобіцяти золоті гори.

"Апостроф" розповідає, від чоловіків з якими іменами не варто чекати на красиві, щедрі жести.

Читайте також: Ніколи не куплять навіть квітів: чоловіки з якими іменами є найжадібнішими

Андрій

Цей чоловік виявляє свою скнарість, коли справа стосується часу, яким вони дуже дорожать. Не варто чекати, що ці чоловіки ділитимуться з вами тим, з ким вони бачаться, про що думають чи мріють. Це триватиме рівно доти, доки вони не почнуть повністю довіряти! Тому майте на увазі: на них доведеться витратити дуже багато часу та сил.

Олексій

Власники цього імені схильні до матеріалізму і завжди шукають способів примножити свої накопичення. Вони люблять посидіти за вечерею у приємній компанії, особливо з дамами, але якщо ви приєднаєтеся до них, будьте готові самі за себе платити. Вони люблять розкіш та традиції, але не люблять платити по рахунках. Хоча вони раді потішити себе приємними речами, ніколи не розщедрюються на друзів і дівчат. Їх важко зароблені гроші призначені тільки для них і ні для кого більше.

Григорій

Власники цього імені не люблять ділитися. "Я не жадібний, я домовитий", - це їхній девіз у житті. Вони дуже владні та ревниві, але варто їм показати свою відданість і жертву, вони закриють вас вдома і змусять зашивати шкарпетки та колготки.

Ігор

Це гіперкритичні чоловіки не люблять ділитися і завжди шукатимуть можливість заощадити, а отже, роздумують над великою покупкою днями. Ігорі нерідко дуже ощадливі і їх можна назвати скнарами. Ці чоловіки мріють про розкішний спосіб життя виключно для себе, не думаючи про те, як житимуть інші, навіть їхні близькі люди. Тому їх часто вважають егоїстичними особистостями, які не дбають ні про кого, крім себе .

Нагадаємо, раніше ми розповідали про три знаки Зодіаку, які не поспішають створювати родину.