RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

В Україну йдуть 15-градусні морози: карта та дати

24 січня в Україні встановилася суха погода, переважно без опадів, місцями через хмари виглядає сонце. Схожа погода утримається найближчими днями, проте потім прийдуть опади та морози.

Про це свідчить прогноз українського гідрометцентру.

Зокрема, дощ і мокрий сніг до кінця поточного тижня прогнозується в південно-західній частині України. У Карпатах 24 січня, а 25-26 січня у більшості областей уночі та вранці місцями туман.

Вітер північно-східний із переходом на південно-східний, 3-10 м/с.

Вдень у вівторок в Україні очікується від 2 градусів морозу до 4 тепла, на Закарпатті та в Криму - 5-9 градусів зі знаком "плюс".

Читайте також: Весна, не йди: яка погода буде на найближчий тиждень

У нічні години стовпчики термометрів показуватимуть від 1 до 8 градусів нижче нуля, у північно-східних та східних областях 5-10 градусів морозу. 25-26 січня прогнозується 9-15 градусів морозу.


Як писав "Апостроф", раніше народний синоптик Станіслав Щедрін попередив, що в період з 27 січня по 3 лютого на всій території України очікуються сильні снігопади з поривчастим вітром, що створюватиме умови для завірюхи. Також можуть спостерігатися кучугури та ожеледиця на дорогах, а також налипання мокрого снігу.