RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Броварах влаштували масову роздачу повісток чиновникам: відео та всі подробиці

Усім чоловікам, присутнім на виконкомі міської ради у Броварах, вручили повістки - першим до лав ЗСУ запросили міського голову Ігоря Сапожко.

Про це повідомляє "Трибуна-Бровари".

Так, у вівторок, 31 січня, заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Григорьянц вручив повістки 9 присутнім. Окрім цього, повістки отримають також інші 98 чоловіків із Броварської ОТГ.

Читайте також: Українцям повістки у військкомат почали залишати у дверях: наскільки це законно

Зазначається, що усі запрошені до лав ЗСУ повинні прийти до військкомату задля уточнення облікових даних і проходження військово-лікарської комісії.

За словами Ігоря Сапожко він раніше вже отримував повістку та проходив медкомісію, але зробить це знову.

"Знову запросили нас на звірення обліку військової служби. Якщо у цьому є потреба, будемо йти і виконувати те, що державі потрібно", - прокоментував він.

Старости сіл Требухова та Княжичів Артем Мороз та Андрій Цахло, які також отримали повістки, заявили, що також підуть до військкомату і закликатимуть іти інших.

"Ми підемо на військово-лікарську комісію та задля уточнення даних. Закликаємо всіх, хто отримав повістки, наслідувати наш приклад", - заявили старости.

Раніше ми писали, чи можна забронювати військовослужбовця на роботі та кого стосується.