RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Частину України сьогодні замете снігом: актуальна карта погоди

Погода на початку лютого в Україні нарешті стала схожою на зимову за рахунок поля зниженого тиску та плеяди циклонів, які рухатимуться над північчю Європи, зачіпаючи українські території. У вихідні, 4-5 лютого, частину країни накриють снігопади.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують у суботу помірний сніг у західних областях, а на Закарпатті та Прикарпатті місцями очікуються значні снігопади та хуртовина. Крім того, 4 лютого, у західній, 5-6 лютого у південній частині місцями пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах країни місцями ожеледиця.

Стовпчики термометрів показуватимуть вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. У південній частині прогнозується від 0 до 5 градусів вище за нуль.


Читайте також: Справжня зима ще попереду: синоптик назвав дату різкого похолодання

У наступні дні, 5-6 лютого вночі синоптики прогнозують від 5 до 10 градусів зі знаком "мінус", вдень - 0-6 градусів морозу. Досить сильні морози очікуються у Карпатах та Закарпатті - вночі 12-17 морозу, вдень 6-11 градусів нижче за нуль.

Нагадаємо, за прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, у лютому зима вирішила повноцінно вступити у свої права – останній місяць здивує українців снігопадами та морозами.