RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Виплати постраждалим від війни: як отримати 10 тисяч гривень на дитину

В Україні звільнили від оподаткування благодійну допомогу, виплачену сім'ям поранених та загиблих учасників бойових дій й діти, які отримали пораненням чи інше ушкодження здоров’я внаслідок російського вторгнення в Україну, та члени їхніх сімей, можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 10 тисяч гривень.

Про це інформує благодійний фонд "СОС Дитячі Містечка Україна".

Багатоцільова грошова допомога Сash assistance надається сім’ям дітей, які отримали пораненням чи інше ушкодження здоров’я внаслідок російського вторгнення в Україну та перебувають на території України або за її межами.

Читайте також: Без черг і не виходячи з дому: сім'ї з дітьми зможуть по-новому оформити соцдопомогу

Грошова допомога виплачується одноразово на кожну дитину, яка отримала поранення (ушкодження здоров’я) та становить 10 000 грн.

Для отримання допомоги потрібні:

Паспорт та ідентифікаційний код законного представника дитини, свідоцтво про народження чи паспорт, а також ідентифікаційний код дитини, реквізити картки заявника (номер IBAN), медична виписка дитини, яка отримала поранення, а також, за наявністю, довідка від Національної поліції або витяг про внесення випадку до Єдиного реєстру досудових розслідувань для підтвердження факту поранення.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, як в Україні піклуються про дітей війни.