RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

"Вам тут не місце": "Мадяр" показав нове відео потужного удару по окупантах у Бахмуті

Збройні Сили України продовжують героїчно обороняти Бахмут - російське окупаційно-терористичне військо безперервно штурумує підступи до міста, намагаючись захопити позиції українських військових, однак кожного ворога "очі" ЗСУ бачать з неба й коригують по ньому високоточний удар.

Відео чергового знищення росіян у Бахмуті опублікував командир підрозділу аеророзвідки "Птахи Мадяра" Роберт Бровді з позивним "Мадяр".

Російські окупанти, попри величезні втрати в особовому складі, продовжують безуспішні спроби захопити незламний Бахмут. Вони, думаючи, що їх ніхто не бачить, пробираються у вщент зруйноване російськими снарядами місто, і ховаються у знищених будинках з намаганням вибити українських військових з позицій.

Читайте також: ЗСУ вже двічі показали, як виграти війну з Росією - командир аеророзвідки "Мадяр"

Однак за допомогою "очей" ЗСУ - безпілотників - наші аеророзвідники вирахували місцезнаходження ворога, дочекалися, доки він скупчиться, передали ці дані для бійців 43 окремої артилерійської бригади, які завдали кілька високоточних ударів по загарбниках. Чітка координація дій дає чудові результати - багато ліквідованих окупантів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як Збройні Сили України знищують бойовиків із ПВК "Вагнер" у ході повномасштабної війни.