RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Або розвалиться, або нова держава: Каспаров розповів про майбутнє РФ після поразки у війні

Поразка російської армії у війні з Україною стане каталізатором для початку революційних змін до РФ, які згодом призведуть до розпаду країни або виникнення на її місці нової держави.

Таку думку висловив російський опозиційний політик Гарі Каспаров, повідомляє "24 канал".

Він назвав розв'язаною російським диктатором війну "геополітичною катастрофою" і підкреслив, що виходом з неї може стати видозміна сучасної "імперії" в національну державу.

Читайте також: 22 березня буде велике полегшення: мольфар розповів, що чекає на Україну і як розвалиться Росія

"Гарним прикладом є Сполучені Штати Америки, де люди різних груп створюють одну націю - американці", - зазначив Каспаров, як приклад також навівши Україну, де на території країни живуть українці незалежно від їхньої етнічної приналежності та всі вони стоять за свою батьківщину.

“Потрібно відійти від цієї кривавої імперської спадщини. Це, швидше за все, призведе до втрати будь-яких територій – Чечні, Дагестану. Татарстан, ймовірно, піде в інший бік”, – додав опозиціонер.

За його словами, вже сам лідер Чечні Рамзан Кадиров, мабуть, думає про майбутнє без Росії. Зокрема, на це вказує його відсутність на гучному святкуванні 80-річчя Сталінградської битви, де він мав бути.

"Думаю, що він [Кадиров] вже погладжує прапор ісламу, який захований десь на дні батьківської скрині", - припустив опозиціонер.

Раніше ми писали, що, за словами експерта, чекає на Росію після поразки в Україні.