RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чекаємо до 22 градусів морозу: в Україні різко похолодає вже найближчими днями

В Україні упродовж поточного тижня очікується справжня зимова погода з тріскучими морозами. Зокрема, нічна температура місцями може опускатися до -22 градусів, можливі серйозні снігопади.

Про це розповів синоптик Ігор Кібальчич на профільному порталі meteoprog.com.

Читайте також: Антициклон Elisabeth розжене хмари над Україною: що буде найближчими днями і коли спадуть морози

За його словами, похолодання пов'язане з атмосферними процесами. Значна кількість теплого повітря переміститься в Арктику, тоді як по всій Центральній та особливо південно-східній Європі пошириться холодне та сухе повітря.

8 лютого

У середу протягом доби буде без опадів і зі змінною хмарністю. Вночі можливий незначний сніг у західних регіонах та окупованому Криму. Подекуди висока ймовірність ожеледиці на шляхах.

Вітер буде північно-східного напрямку, 5-10 м/с, у Криму та на Приазов'ї - пориви до 20 м/с. Вночі температура становитиме -11...-6, у Вінницькій області, Карпатах і на півночі -16...-12 градусів. Вдень у межах -7...-2 градусів.

9 лютого

У четвер також без опадів, малохмарно. Вітер північно-східного напрямку, до 8 м/с. Уночі у межах -13...-8 градусів. У Карпатах і на Прикарпатті -22...-17 градусів. Вдень буде -9...-4, в інших регіонах -6...-1 градусів.

10 лютого

У п'ятницю протягом доби без опадів. Вітер змінних напрямків, до 8 м/с. У Карпатах і на Прикарпатті вночі буде -20...-15 градусів. На решті території -14...-9, а вдень близько -5...0 градусів.

11-12 лютого

На найближчих вихідних на фоні зниження атмосферного тиску та активізації циклонічної діяльності, у більшості областей очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. На заході помірні, але подекуди значні снігопади. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний, до 10 м/с. Вночі очікується -3...-5 градусів, вдень -4…+1 градус.

Раніше ми писали, що з 12 лютого в Україну зайде істотне потепління.