RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

День закоханих 2023: як правильно вибрати подарунок за знаком Зодіаку

Кохану людину потрібно радувати щодня, а не лише на День Святого Валентина. Проте, саме цього дня можна влаштувати урочистий незабутній вечір, презентувавши подарунок, якому зрадіє друга половинка.

Що найкраще подарувати на це свято різним представникам знаків Зодіаку розповідає "Апостроф".

Овен

Оскільки представники цього знаку Зодіаку люблять несподіванки та авантюри, можна організувати спільну поїздку на вихідні за місто або туди, де ви раніше ще не були.

Телець

Телець буде радий будь-якому подарунку, якщо його презентують щиро. Він зрадіє, як практичній дрібничці, та і походу у незвичайний гастрономічний заклад.

Читайте також: День святого Валентина: розвінчання п'яти найвідоміших міфів про свято

Близнюки

Неординарним Близнюкам на День Валентина можна подарувати книгу, гарне вино, приємну програму з музикою та цікаву розмову.

Рак

Представники цього знаку Зодіаку, як ніхто інший цінують спорідненість душ та близькість у стосунках між партнерами. Тому подарунки важливо оформити так, щоб підкреслити важливість коханої людини у вашому житті.

Лев

Леви люблять дорогі подарунки, тому варто звертати увагу на цінник, а також особливі вподобання коханої людини.

Діва

Вдалим подарунком для Дів стане власноруч написаний вірш чи пісня, а також змонтований відеоролик про ваші стосунки.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку гідно оцінять парфуми, косметику, культурну програму або аксесуар із унікальним та елегантним дизайном.

Скорпіон

Чудовим подарунком для Скорпіона стане вечір у незвичайному місці, романтична вечеря у розкішному ресторані або ж ніч в особливому готелі.

Стрілець

Стрільці люблять екстрим та лоскотливі емоції. Саме тому вони зрадіють незвичайному подарунку – стрибку із парашутом, автомобільним перегонам або поїздці на американських гірках.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку надають перевагу традиційним і практичним подарункам – зручному гаманцеві, цікавій вазі або ж дизайнерській сумці.

Водолій

А от Водоліям краще буде подарувати щось незвичайне: якщо парфуми - то новинку, якщо взуття – то з незвичайним дизайном, а сумочку – від дизайнера-початківця зі свіжим поглядом.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку цінують душевність у стосунках, тому зрадіють подарунку, зробленому з душею.

Раніше ми писали, як відзначають День закоханих у різних країнах.