RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Ці три імені носять жінки, які завжди кидають чоловіків

Деякі жінки вдало виходять заміж за свою другу половинку, а для деяких інститут шлюбу стає непереборною перешкодою.

Астрологи розповіли, як пише "Апостроф", жінки з якими іменами не можуть уживатися зі своїми обранцями й незабаром втікають від нього.

Дар'я

Дар'я отримала дар завжди бути в центрі уваги, нічого не роблячи для цього. Вона приваблює кавалерів лише легким натяком на посмішку, а чоловіки готові заради неї на будь-які подвиги.

Читайте також: Приречені на самотність: жінки з якими іменами ніколи не вийдуть заміж

Через це у жінок з таким ім'ям розвивається зарозумілість, гордовитість та егоїзм. Дарина починає крутити своїми залицяльниками, змінюючи їх як рукавички. І навіть якщо вона вийде заміж, її чоловікові варто хвилюватися, тому що і в шлюбі вона продовжить ходити наліво.

Ксенія

Ксенія не любить рутину, особливо на особистому фронті. Намагаючись додати яскравих фарб у своє життя, вона починає фліртувати з іншими чоловіками. Ксенія може по-справжньому закохатись у предмет своєї гри, навіть будучи одружена. І якщо її новий залицяльник буде досить перспективним, то чоловік миттєво може отримати відставку.

Христина

У Христини дуже високе лібідо, через що їй хочеться сексу завжди і скрізь, але у постійні партнери вона вибирає, як правило, скромних закомплексованих чоловіків. Тому Крістіна починає шукати гострих відчуттів на стороні, і на цьому шляху її не зупинить навіть обручка на безіменному пальці. І якщо Христині один із її кавалерів запропонує кинути чоловіка, вона легко зробить це.

Нагадаємо, раніше ми писали, жінки з якими іменами є головними руйнівницями шлюбів.