RU  UA

Путін зацікавлений в затягуванні війни: у РФ спрогнозували, скільки будуть тривати бойові дії

Російський диктатор Путін зацікавлений у затягуванні повномасштабної війни, оскільки розуміє, що програє, і прагне продовжувати тиск на Захід, аби той умовив Україну підписати "перемир'я".

Про це в етері Апостроф TV розповів опозиційний російський журналіст Ігор Яковенко.

Очільник країни-терористки РФ планує затягувати повномасштабну війну, наприклад, до наступних виборів президента США, які відбудуться у 2024 році, щоб відвернути увагу світу від України.

Читайте також: Бунт проти Путіна вже незабаром: хто його очолить

"Саме тому зараз включені всі механізми, щоб умовити Захід натиснути на Україну, щоб заключити якесь перемир’я", - пояснив журналіст.

Тим часом у самій РФ відбуваються цікаві події: засновник ПВК "Вагнер" Пригожин розширює свої межі дозволеного, наприклад, він надіслав листа в російську Держдуму з вимогою заборонити оприлюднювати дані про злочині бойовиків-вагнерівців, і Дума задовільнила цю вимогу.

"У Вагнера труднощі з набором нових зеків. Окрім того, Шойгу теж створює власну ПВК, куди теж набирають зеків. Зараз в Росії вже створюється близько 20 ПВК, що обмежує вплив Пригожина. Проте списувати його рано, і його можливості все ще величезні", - резюмував Яковенко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Росії не вийде закінчити війну проти України за корейським сценарієм.