RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Для чоловіка, жінки або для двох одразу: ідеї оригінальних подарунків на 14 лютого

Висловлювати почуття своїй коханій людині, робити сюрпризи та дарувати подарунки можна не лише у День святого Валентина, але і в будь-який інший день. Проте, якщо за буденними справами на це не завжди вистачає часу, то у день закоханих для цього точно знайдеться натхнення.

Про ідеї подарунків розповідає "Апостроф".

Так, майже завжди дівчина зрадіє букету квітів або кімнатній рослині, а також кошику екзотичних фруктів. Крім цього, можна спробувати порадувати кохану незвичайним букетом, наприклад із солодощів чи зефіру. А якщо вона любителька пива та солоних закусок – тоді композицію можна створити із морепродуктів чи ковбасок та сиру.

Читайте також: Як вибрати подарунок на 14 лютого: поради знакам Зодіаку

Класичними подарунками для обраниці стануть: улюблені парфуми, ювелірні прикраси або набір декоративної або доглядової косметики. Також можна подарувати подарунковий сертифікат у магазин або на отримання яскравих емоцій: стрибка із парашютом, відвідування спа-салону або цікавої екскурсії по рідному місту. Також можна подарувати абонемент у спортзал чи на улюблений вид спорту, у басейн.

Коханому чоловіку також можна подарувати деякі подарунки із "жіночого" списку. А окрім цього також: ремінь, гаманець, портмоне, запонки або краватку. Також безпрограшним подарунком стане нова сумка або рюкзак чи аксесуари до хобі: штатив до фотоапарата, спорядження для подорожей чи спортивне спорядження.

Порадувати один одного можна романтичною вечерею, прогулянкою по місту, спільною романтичною фотосесією, фотокнигою або фотоколажем. Також можна подарувати парний масаж або похід у лазню чи хамам.

Раніше ми публікували красиві привітання та листівки для закоханих на День Святого Валентина.