RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Як вибрати подарунок на 14 лютого: поради знакам Зодіаку

Вже завтра, 14 лютого, всі закохані відзначатимуть своє улюблене свято – День святого Валентина. Це означає, що настав час вибирати подарунки коханим.

Експерти розповіли про те, який подарунок обрати коханій людині залежно від її знака Зодіаку.

Читайте також: Топ-7 універсальних подарунків на День святого Валентина, які сподобаються і жінці, і чоловікові

Овен

Це дуже пристрасні люди, які завжди хочуть дізнатися щось нове та взяти участь у нових пригодах. Крім того, вони дуже романтичні особи. Ідеальним Днем святого Валентина для них буде той, коли їхня кохана людина подарує їм свій час і візьме їх із собою в боулінг або на картинг. Бажано також здивувати їх чимось у ліжку.

Козеріг

Чуттєві Козероги прагнуть максимально прекрасних речей у житті. Вони люблять гарне червоне вино, вишукану їжу, вбрання та білизну. Але їм краще не готувати сюрпризи, вони люблять, щоби все проходило за позначеним сценарієм.

Близнюки

А от Близнюки не проти сюрпризів, які розширять їхні інтелектуальні кордони та дозволять їм бути соціальними. Вони не відмовляться сходити до театру, відвідати музей чи якісний стендап. Такі подарунки, як-от книга або настільні ігот порадують вашу другу половинку.

Рак

Ці люди не проти завжди перебувати у своїй шкаралупі. Коли Раки закохані, вони хочуть почуватися у безпеці та на зв'язку. Хороша ідея для презенту – масаж. Також їх неодмінно потішить, якщо ви купите їм щось, що вони планували купити самим собі.

Лев

Леви люблять чудові речі, щось справді грандіозне та незвичайне. Те саме стосується їхніх очікувань у це свято. Організуйте щось особливе, щоб виділити їх, поставити до центру уваги. Вечеря у гарному ресторані або гарна блуза – гарні варіанти подарунка для представників цього знаку Зодіаку.

Діва

Це практичні люди, які люблять корисні та якісні подарунки. Але навіть ці високоорганізовані створіння просто люблять, коли їх балують. Тому порадуйте їх квітами, шоколадом чи дорогими парфумами.

Терези

Ваги відрізняються високим смаком до естетики, симетрії та розкоші. Вони обов'язково гідно оцінять продуманий подарунок, як от свічки, вишукані прикраси, краватки і дизайнерські сонцезахисні окуляри. Тут також дуже важливо звернути увагу на красиву упаковку подарунка - Терези таке явно оцінять.

Скорпіон

Таємничі Скорпіони пристрасні. Крім чуттєвості, їхні інтереси включають фітнес, вдосконалення і перемогу в житті. Також їх важливо обдарувати пристрасним заняттям коханням. Також ви можете подарувати їм курси за їх вибором, гаджети для фітнесу, золото або стильний одяг поза часом.

Стрілець

Найпідприємливіший знак зодіаку любить проводити час на свіжому повітрі. Ідеальне побачення на честь Дня святого Валентина для них було б десь на природі. Час, проведений поряд з озером, походи або такі заняття, як банджі-джампінг, принесуть їм задоволення. Можете також здивувати своїх улюблених мальовничим пікніком або цікавою оригінальною стравою, яку вони раніше ніколи не куштували.

Козеріг

Домінантною думкою цього знака є досягнення нової віхи. Вся справа у досягненнях та цілях. Порадуйте у це свято їх спеціальним курсом або обладнанням, яке допоможе їм реалізувати свої плани, обов'язково скрасить день.

Водолій

Це креативні, винахідливі та гуманні люди. Крім того, вони люблять продумані подарунки. У День святого Валентина Водолії не проти опинитися на танцях, уроці малювання чи ліплення, на вечорі караоке... Поставтеся до вибору подарунка з фантазією, підшукайте щось справді несподіване та оригінальне.

Риби

Це дуже емоційні люди, які в першу чергу піклуються про кохану людину. Що їм варто подарувати? Ванна, йога, музична терапія, спа і масаж допоможуть їм звільнити заблоковані емоції та дозволять дихати на повні груди.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав ТОП-5 небанальних подарунків коханій на День святого Валентина.