RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

З Днем Святого Валентина! Красиві привітання та листівки для закоханих

Щороку 14 лютого відзначається День святого Валентина – світ наповнюється романтикою та ніжністю. Безумовно, кохання – це все життя, а не один день, але День закоханих – чудова нагода сказати коханим про те, що вони для вас означають.

"Апостроф" зібрав гарні привітання та листівки для закоханих.

Коханий, ти потрібен мені як повітря! Стріли Амура вразили моє серце, я без пам'яті закохана в тебе. Нехай вогонь нашої любові горить яскравим незгасаючим полум'ям. Без тебе я не уявляю своє життя, воно втратить всякий сенс, якщо в ньому не буде тебе! Ти — моя любов і моє щастя!

З Днем святого Валентина, кохана! Мила, ти знаєш, що аромат твого тіла не зрівняється ні з однією квіткою на світі! А вигини твого тіла настільки привабливі й досконалі, що ніякий художник не передасть красу твого тіла на полотні! Твої очі блищать для мене яскравіше будь-якої зірки! Ти — сама досконалість, я люблю тебе! З Днем святого Валентина!

З днем святого Валентина! Життя – це кохання! Без кохання немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження – маму, тата, день і ніч, сонце та дощ, тепло та холод, життя… Любити та бути коханим – найбільше щастя, й іншого не треба! Нехай у житті буде любов, пристрасна, ніжна, чуттєва, п'янка. Хай живе кохання! Прийми мої вітання з Днем святого Валентина!

Читайте також: Топ-7 фільмів на День закоханих, які варто подивитися для романтичного настрою

Вітаю тебе з цим найромантичнішим святом — з Днем святого Валентина! Дарую тобі свої найщиріші, теплі побажання! Сьогодні вже відчувається подих весни, не дивлячись на витівки сніжної зими. Вір, наші серця своєю пристрастю, теплотою почуттів, вогнем бажань розтоплять будь-який лід! Я люблю тебе!

Коханий, ти зачарував мене своїм поглядом, ти наче Амур пронизав моє серце, ти вразив мене своєю мужністю. Ти подарував мені любов і щастя, насолоду і умиротворення. Дякую за те, що ти є. Я тебе дуже кохаю і вітаю з Днем святого Валентина!

Люба моя! Для мене день закоханих — ще один чудовий привід розповісти про те, як я кохаю тебе! Мої почуття щирі, чисті... Дивно, як ще пару десятків років тому ми нічого не знали про це свято? Не було валентинок, і 14 лютого був звичайним днем... Але сьогодні тисячі валентинок знайдуть своїх адресатів, а стріли Амура вразять тисячі сердець! І я із задоволенням проведу цей день в твоїх обіймах, кохана!

Раніше "Апостроф" розповідав, що не можна дарувати хлопцю та дівчині на День закоханих.