Лайм

Топ-7 фільмів на День закоханих, які варто подивитися для романтичного настрою

Що подивитися з другою половинкою

Щороку 14 лютого всім закоханим надається додаткова можливість вкотре сказати про свої почуття, зробити один одному приємний сюрприз і просто провести час удвох. Найулюбленіше заняття багатьох пар на День закоханих - перегляд фільмів. theLime підготував для вас топ романтичних картин, які варто подивитися на День Святого Валентина.

День Святого Валентина (2010)

Дія цього фільму з однойменною назвою відбувається у Лос-Анджелесі 14 лютого. Акторський склад виглядає як список гостей на галасливій голлівудській вечірці: Дженніфер Гарнер, Джулія Робертс, Джессіка Біл, Ештон Катчер, Бредлі Купер, Тейлор Свіфт, Джеймі Фокс та Енн Хетеуей, і це лише деякі з них.

Половина всього (2020)

Фільм розповість історію старшокласниці Еллі (Лія Льюїс), яка підробляє тим, що пише твори для своїх однокласників. Вона погоджується допомогти Полу (Деніел Дімер) з любовними листами лише тому, що закохана в ту саму дівчину, уваги якої хоче домогтися сором'язливий спортсмен.

Читайте на тему: Топ-5 небанальних подарунків коханій на День святого Валентина, які її порадують.

Брудні танці (1987)

Приготуйтеся закохатися в Джонні (Патрік Суейзі) та Бебі (Дженніфер Грей) - двох закоханих із різних соціальних верств, які познайомилися у літньому таборі.

Красуня (1990)

У цій сучасній казці про Попелюшку 90-х розвивається роман між багатим бізнесменом (Річард Гір) та повією (Джулія Робертс).

Принцеса-наречена (1987)

Американський пригодницький комедійно-романтичний фільм, знятий за мотивами однойменного роману Вільяма Голдмана. Серед химерних істот, піратів та забавних сцен герої Кері Елвіса та Робін Райт вирушають у подорож, повну пригод та справжнього кохання.

10 причин моєї ненависті (1999)

Підлітковий фільм, який є адаптацією роману Вільяма Шекспіра "Приборкання норовливої". Його люблять за хімію на екрані, яка виникла між Патріком (Хіт Леджер) та Кет (Джулія Стайлз). Найзапам'ятливіший момент фільму - промова Стайлз, в якій вона освідчується в коханні (і ненависті) головному герою Леджера.

Горбата гора (2005)

Якщо вам подобаються романтичні фільми з великою дозою розбитого серця, цей фільм точно для вас. Це історія таємних, заборонених стосунків між двома ковбоями у Вайомінгу 1960-х років, які мають приховувати кохання один до одного від обох своїх дружин. Фільм отримав три премії "Оскар".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини