RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Мобілізація до української армії: стало відомо, наскільки успішно йде набір

В Україні нещодавно стартувала кампанія з добровільної мобілізації під назвою "Гвардія наступу", яка дала "хороші результати", за словами представника Офісу президента України.

Про це повідомили у виданні The Times з посиланням на анонімного співрозмовника з ОП.

Українська влада вирішила створити програму з добровільної мобілізації українців паралельно із загальною мобілізацією населення, реагуючи на зростання кількості особового складу ворога.

Читайте також: Не одна, а три хвилі ракет: у Зеленського попередили українців про небезпеку 24 лютого

Неназваний співрозмовник видання заявив, що кількість охочих доєднатися до "Гвардії наступу" продемонструвала "хороші результати". До того він додав, що в Україну продовжують прибувати іноземні добровольці, які готові стати на захист нашої країни.

Водночас у виданні зазначили, що під час спілкування їхнього кореспондента з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком той зауважив: перевага ворога у кількості живої сили нівелюється низьким рівнем дисципліни в російському війську.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що кількість добровольців, які хочуть вступити до "Гвардії наступу" зростає. Уже понад 27 тисяч українців подали заявки на вступ.