RU  UA

Один із улюбленців Путіна вирушить на вічний спокій: у ЗСУ передбачили його долю

Очільник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, який втрачає вплив у Росії, скаржився, що глава Міноборони РФ Сергій Шойгу відмовляється забезпечувати його бійці боєприпасами, й ця ситуація вже виникала у 14, 15, 16-му роках, коли польові командири "ДНР-ЛНР" також жалілися на снарядний голод.

Про це в ефірі Апостроф TV нагадав молодший сержант ЗСУ, командир саперного відділення, екс-лідер "Демократичної сокири" Юрій Гудименко.

Потім, як пригадав Гудименко, значна кількість цих командирів, які висловлювали публічно свою незгоду з МО РФ, почали гинути один за одним.

"І тут буде така ж сама ситуація", - припускає він.

Читайте також: Концентрат гидоти: український художник показав справжнє обличчя "вагнерівців"

За його словами, на цей раз Пригожин та Шойгу домовляться й наступного разу ще раз домовляться. А ось "на третій, четвертий або ще якийсь раз домовлятися вже не будуть або не зможуть, і почнеться "череда увечий", - не виключає військовий-політик, додаючи, що почнуть гинути люди з оточення Пригожина, а можливо й сам "кухар Путіна".

"У кращому випадку Пригожин буде як той самий Гіркін-Стрєлков ставати популярним блогером і писати якісь нудні пости в телеграм про те, як "спецоперация полностью провалена", - передрік долю ватажка "вагнерівців" боєць ЗСУ.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися нові відео того, як Пригожин вербує засуджених росіян.