RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Мрія будь-якої мами: п'ять імен дітей, які виростають найдобрішими та щедрішими

Деякі діти відрізняються від своїх однолітків щедрістю, добротою, ласкою, чуйністю та відкритістю. У зв'язку із цим варто назвати імена тих дітей, з яких вийдуть по-справжньому щедрі люди.

"Апостроф" публікує ці імена.

Костянтин

У нього досить суперечливий характер, але якщо батьки його правильно виховують, то дитина виросте доброю, чуйною і зовсім не жадібною.

Костянтин має зростати у увазі. Якщо з дитинства їм захоплюватимуться, він зможе отримати від життя все. А от якщо батьки його лаятимуть через дрібниці, то хлопчик перетвориться на замкнуту дитину.

Читайте також: Здатні всіх помирити: 4 знаки Зодіаку, які вміють вирішувати конфлікти

Вероніка

Вона завжди робить правильно. Вона даруватиме свої іграшки, ділиться цукерками та віддасть останнє, якщо її про це попросять.

Подорослішав, Вероніка не зміниться. Вона із задоволенням розділить свої речі між подругами, віднесе свої іграшки тим, хто потребує, і навіть якщо кавалер попросить її заплатити у ресторані – вона це зробить і не вимагатиме повернути половину.

Сергій

Подорослішав, він не зможе стежити за бюджетом, і коли його запитають, куди поділися гроші – він нічого не відповість, бо сам нічого не зрозуміє.

Сергій ніколи не сидітиме біля своїх іграшок. Він обов'язково поділиться ними і буде радий тому, що в нього щось взяли. Якщо в нього з'являються гроші, він одразу купить щось рідним людям.

Анастасія

Добра і ласкава дівчинка готова пожертвувати всім, якщо її про це попросять. У деяких ситуаціях її й просити не варто, вона готова будь-якої миті прийти на допомогу.

Має багато друзів, які тягнуться до неї. З кожним роком її щедрість та доброта стає тільки більшою.

Андрій

Бути щедрим і справедливо ставитися до своїх рідних та друзів цього хлопчика навчали з дитинства. Він може поділитися всім, що має.

Андрій ніколи нічого не шкодує. Навіть якщо в нього нічого не залишиться, він не переживатиме і з легким серцем віддасть те, що в нього попросили. У допомозі оточуючим він ніколи не відмовляє.

Раніше астрологи назвали найбільш пасивно-агресивних людей за гороскопом.