RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Піднімайте повстання": бійці РДК на Брянщині звернулися до співвітчизників, відео

Представники Російського Добровольчого Корпусу, які сьогодні наробили переполоху в Брянській області та поставили на вуха навіть голову Кремля Володимира Путіна, звернулися до росіян.

Своє послання РДК залишили на офіційному каналі у телеграм.

На всіх російських інтернет-ресурсах з'явилися новини про "українські ДРГ", які вбили дітей, взяли заручників, але це брехня кремлівських пропагандистів.

Читайте також: Заручників не брали: "Російський добровольчий корпус" підтвердив вихід на територію Брянської області

Російський Добровольчий Корпус прийшов до Брянської області, щоб показати співвітчизникам, що надія є, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися із режимом, зазначили добровольці з РФ.

"Російський Добровольчий Корпус перейшов державний кордон Російської Федерації... Ми не воюємо з цивільними, не вбиваємо беззбройних - майте це на увазі. Тепер настав час звичайним громадянам Росії зрозуміти, що вони не раби. Підіймайте бунт, боріться", - звернувся до співвітчизників боєць РДК.

У той же час секретар РНБОУ Олексій Данилов зазначив, що зараз у Брянську вочевидь розгортається рух російських антифашистів-ополченців.

"Загальновідомо, що БПЛА, БТР та іншу військову техніку можна спокійно купити в московських воєнторгах", - зауважив він, у "дусі часу" розшифрувавши абревіатуру "ДРГ" як Деколонізація Російської Держави, тобто "государства".

Нагадаємо, що після інциденту в Брянській області член думського комітету з оборони, колишній командувач 58-ї армії, генерал-лейтенант Віктор Соболєв закликав оголосити війну Україні.