RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Хочу з тобою всю ніч слати на*** російський корабель: яскраві листівки для українок до 8 березня

Настало 8 березня, свято, яке помилково вважають "днем краси та жіночності", проте багато хто звикли цього дня вітати дівчаток, дівчат і жінок, а під час війни вітання можуть мати особливий сенс.

Листівки з гумором для привітання українок з 8 березня опублікував novyny.live.

Повномасштабна війна, яку Росія веде в Україні, відбираючи у дружин чоловіків, у дочок – батьків, у матерів – синів, принесла багато горя всім українкам та українцям. Однак навіть у ці чорні дні нас не залишає сила духу та почуття гумору.

Читайте також: Красиві привітання з 8 Березня у віршах та прозі

Тим, хто хоче привітати українок із цим святом, але бажає уникнути банальності та пишномовності, підійдуть кумедні листівки, в яких привітання переплітається із сьогоднішніми військовими реаліями та вірою у перемогу.

Зазначимо, у низці країн 8 березня прийнято дарувати жінкам квіти, хоча дехто вважає цей жест недоречним, оскільки мета свята інша - звернути увагу на проблеми ґендерної нерівності.

Як розповідав "Апостроф", в Україні відбулося онлайн-голосування у додатку "Дія" на тему 8 березня: залишити свято вихідним днем або зробити робітником. Переважна більшість українців висловилася за те, щоби цей день залишили вихідним.