RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Як продовжити заряд смартфона: є одна хитрість

Вібромодуль, який встановлений у сучасних, навіть на найвитриваліших смартфонах, не поступається за енерговитратністю процесору та дісплею, які є найбільш ненажерливими компонентами мобільного пристрою та витрачають максимум від заряду аккумулятора.

"Апостроф" пише, як вимкнути цю багатьом непотрібну функцію, аби заощадити заряд у смартфоні.

Вібросигнал відбувається під час вмикання невеличкого електродвигуна, який дозволяє гаджету вібрувати під час дзвінка, сповіщення чи деяких ігор.

Читайте: 10 налаштувань для смартфону, які допоможуть зберегти заряд батареї

Функція вібросигналу насправді потрібна у виключних випадках, коли потрібно зберігати тишу, але у той же час очікуєш важливий дзвінок. Але відмовившись від використання вібрації, можна суттєво продовжити час роботи апарату від одного заряду батареї.

В смартфонах iPhone необхідно відкрити розділ налаштувань "Універсальний доступ", після чого посунути ліворуч елемент управління навпроти пункту "Вібрація".

У Android-смартфоні вібросигнал для вхідних дзвінків вимикається в розділі "Звуки та вібрація", а повідомлення - в розділі "Сповіщення програм".

Окрім того, аби заряд зберігався довше, можна також відключити енергозатратні функції на кшталт GPS, Bluetooth, Wi-Fi на той час, коли вони непотрібні.

Нагадаємо, раніше ми писали, чи потрібно вимикати на ніч Wi-Fi на телефоні, щоб він довше не розряджався.