RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Розпочнеться підготовка до справжніх мирних переговорів із РФ: астролог назвала переломний місяць

Цинічна та кривава війна, розв'язана російським диктатором Володимиром Путіним, не закінчується, бої посилюватимуться. Водночас уже навесні Україна може почати готуватися до справжніх мирних переговорів із РФ.

Таким прогнозом поділилася астролог Анна Вергелес.

Читайте також: Вони зацікавлені у нашій перемозі: таролог назвала країну, яка завершить війну в Україні

За її прогнозом, вже цієї весни території України почнуть повертатися під контроль українських військових. У квітні починається дуже позитивний період, коли ЗСУ почнемо назад забирати свої землі.

"Це друга половина квітня та травень. Нарешті у нас буде достатня кількість військової підтримки. Також буде якась дуже відчутна дипломатична допомога, яка не на словах надійде, а на ділі", - розповіла Вергелес.

У цей же період розпочнеться підготовка до справжніх мирних переговорів із Росією. У цьому процесі візьмуть участь багато дипломатів, а країна-агресор опиниться в безвиході і не вимагатиме задоволення всіх своїх бажань.

"Кінець квітня, травень та червень принесуть також перші натяки на справжній переговорний процес. Це не шантаж, не переговори з розряду "погоджуйтесь на всі наші умови, і тоді, можливо, ми домовимося". Ні, тут буде багато дипломатів залучено", - розповіла астролог, додавши, що це буде довгий шлях, але це нарешті зрушить ситуацію.

Нагадаємо, раніше астролог назвав терміни завершення війни.