RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

На Одещині працівник військкомату "запалював" під російські пісні: що було далі

Заступника начальника одного із ТЦК Одеської області вляпався у скандал після того, як на вечірці танцював під російські пісні.

Про це повідомляє місцевий Telegram-канал.

Йдеться про полковника Володимира Руснака з Одеської області. Заступник начальника одного із ТЦК на корпоративі з нагоди 8 березня танцював під пісню російського виконавця Олександра Ревви "Алкоголичка".

Читайте також: Усього їх чотири: юристи назвали види повісток під час мобілізації

Місцеві Telegram-канали зазначають, що Володимир Руснак працює у військкоматі Болградського району. Пізніше на скандал відреагували в Оперативному командуванні "Південь". У відомстві підкреслили, що поведінка полковника є "легковажною і безвідповідальною".

За підсумками службової перевірки, як йдеться у повідомленні ОК "Південь", Володимир Руснак був направлений на службу до одного з бойових підрозділів.

"Ми повинні бути свідомими та мотивованими на боротьбу з ворогом. І моральний образ, і морально-психологічний стан усіх військових, без винятку, має відповідати поставленим завданням, бути основою для здобути перемоги", - прокоментувала спікер ОК "Південь" Наталія Гуменюк скандал, у якому фігурує полковник.

Раніше ми розповідали, що чоловікам хочуть дозволити залишати Україну під час війни.