RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Українців попередили про перепади температури: де очікується пік холоду

У вівторок, 14 березня, у більшості областей України встановилася тепла, але вітряна погода. Вже в середу температура повітря знову поповзе вниз, спочатку похолодає на Львівщині.

Такий прогноз дала синоптик Наталія Діденко.

Вона зазначила, що середина березня відрізняється примхливою погодою із стрибками температури, проте це – прояви весни.

Синоптик повідомляє, що найтепліше 14 березня – на Львівщині, а 15 березня саме в цій області буде пік холоду в межах України.

"15 березня у західних областях України очікується похолодання до денних +4 +8 градусів після сьогоднішніх +12 +18 градусів! Прийде атмосферний фронт, піде дощ і навіть часом із мокрим снігом", - пише Діденко.

Читайте також: В Україні в березні прийде ще три хвилі снігопадів: дати та карта погоди

На решті території України 15 березня ще утримається тепла погода без опадів. Температура повітря протягом дня становитиме +9 +13 градусів. У Києві без опадів, вітряно, до +12 градусів.

"Надалі похолодання із заходу посунеться східніше, проте з кінця тижня та початку наступного знову потепліє. У суботу-неділю – суха, у більшості областей сонячна погода", - прогнозує синоптик.

Вона додала, що 15 березня будуть магнітні бурі.

Як повідомляв "Апостроф", метеоролог Віра Балабух прогнозує, що середня за весняний сезон температура повітря може бути вищою за норму на 1-2 градуси.