RU  UA

Нехай готуються: в контррозвідці попередили кримчан про "цікаву річ"

Нещодавно на території окупованого Криму пролунали вибухи - ситуація на півострові знову неспокійна, а місцева влада екстрено готується до боїв.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів полковник контррозвідки у запасі, екс-начальник Управління внутрішньої безпеки МВС України Михайло Притула.

За його словами, місцеві не думають про одну дуже цікаву річ: коли евакуюватиметься Аксьонов та його команда, то кримчани підуть у окопи, які для них уже викопали в Криму.

Читайте також: Термінова евакуація та атака на Кримський міст: на російському радіо знову звучать тривожні попередження, відео

Вкрай неспокійна ситуація в Джанкої - там зупиняються потяги з ракетами, які йдуть із Росії.

"Навіть якщо вони переїжджають через міст, то вони все одно ідуть спочатку на Джанкой, а потім вже в Севастополь і Сімферополь. Тому Джанкой дуже символічне місце, і спокою там вже не буде: якщо там щось вибухнуло, то буде вибухати ще і ще", - заявив Притула.

Як повідомляв "Апостроф", раніше військовий експерт Олег Жданов розповів, що ракетні удари, які Україна здійснила по деяких об'єктах у тимчасово окупованому Криму, мали на меті витіснити з півострова російську авіацію. Фактично, її більшість сьогодні перебазовано на територію РФ.

  • Вас також може зацікавити:

Це вже поле бою: військовий експерт пояснив, навіщо бити по об'єктах у Криму

Атаки на Крим мають не лише воєнні наслідки: Чубаров розповів по атаку дронів на Джанкой

Скоро окупація закінчиться: росіяни масово вивозять рідню із Криму та продають майно