RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Може трапитись нещастя: що не можна робити у п'ятницю ввечері

У багатьох країнах світу не лише п'ятниця саме 13-го числа може стати нещасливим днем, а й загалом цей день тижня вважається несприятливим для прийняття важливих рішень. Окрім цього, в останній будній день рекомендується уникати деяких дій, аби не накликати на себе біду.

Шість прикмет з усього світу публікує "Апостроф".

Так, вважається, що, якщо розбити дзеркало у п'ятницю, то це принесе нещастя. Проте не варто на цьому зациклюватися, а навпаки – краще зосередитися на позитиві й дати собі установку, що все буде добре.

Читайте також: Парад планет: топ-5 прикмет, що впливають на життя людини

Також, не можна виходити з дому лівою ногою вперед. Не рекомендується починати нові справи у п'ятницю – цей день зазвичай має розслаблюючу атмосферу напередодні вихідних і його краще провести із задоволенням та користю.

Вважається, що якщо прибирати у п'ятницю вдома, то гості не будуть відвідувати ваш дім. Також не варто збирати гриби у п'ятницю і вишивати на одязі або в'язати.

Зазначається, що ці прикмети можуть відрізнятися в залежності від країни та регіону. Попри це, деякі з них досі дотримуються людьми в різних частинах світу.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що всього місяць тому українці могли спостерігати парад планет, коли Місяць, Юпітер і Венера вишикувалися в одну лінію.

  • Вас може зацікавити:

Марсохід вперше зробив якісні знімки сонячних променів на Марсі

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку: фото

Вчені знайшли "копію" нашої планети - на ній може існувати життя: фото