RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Не здатні контролювати емоції: імені, які носять найагресивніші жінки

Приступи агресії властиві кожному, тому що злість це така ж природна емоція, як і радість. Але є п'ять жіночих імен, володарки яких не вміють контролювати це почуття.

"Апостроф" зібрав топ-5 жіночих імен, носіям яких властива озлобленість.

Алевтина

Алевтини вміють злитися довго та зі смаком. Жінки з цим ім'ям не накидатимуться на людину без вагомого приводу, але якщо їх зачепити за живе, зупинити буде складно.

Читайте також: Рідко чогось потребують: жіночі імена, які заряджені на багатство

Також володарки цього імені люблять відстоювати свою точку зору, а переконати їх практично неможливо. Однією лайкою справа не обходиться. Злість збирається і викликає роздратування, яке Алевтини виплескують на оточуючих.

Прощати помилок також ці жінки не вміють. Якщо людина потрапила до списку її ворогів, при кожній новій зустрічі на нього чекає непереборна агресія. Нещасний практично не має шансів на реабілітацію. Алевтина не тільки схильна до нападів агресії, вона ще й дуже злопам'ятна, мстива жінка.

Рената

Ренати не дають себе образити ще з дитинства. Якщо виникає потреба, можуть полізти у бійку. Жінка з цим ім'ям займається так само легко, як суха ялинка у розпал літньої спеки.

Також їм властиво починати сварки через дрібниці. Хоча Рената чудово розуміє, що ображати людину, яка не винна у її поганому настрої, не варто, вона не вміє стримуватися.

Контролювати свої емоції Ренати навчаються із віком, але дратівливість нікуди не зникає. Жінки з цим ім'ям дуже уразливі. Людина, яка піддає їхні слова чи дії критиці, автоматично поповнює список ворогів. Поразки у суперечках вони не визнають, що зазвичай закінчується бурхливими істериками.

Маргарита

Маргарити зляться дуже часто, якщо не постійно. Їхня агресія має конкретні причини.

Власниці цього імені постійно відчувають незадоволеність, оскільки їм здається, що оточуючі їх сильно недооцінюють. Хронічне роздратування виплескують на випадкових людей. Під час нападу агресії Маргарити ніколи не стримуються та не вибирають виразів.

Найгірше коли хтось намагається вчити життя та давати поради. Маргарити дуже уразливі, тому здаються вічно незадоволеними життям, що не так далеко від істини.

Роза

Життя цих жінок повністю підкоряється їх настрою і вони вміють поранити будь-кого. Вийти із себе на рівному місці для Роз справа звична. Досить найменшої дрібниці, щоб вибухонебезпечний характер проявився у всій красі.

Жінки з цим ім'ям часто відчувають роздратування, і без вагань виплескують негатив на оточуючих. Під гарячу руку можуть потрапити навіть найближчі люди. У нападі люті Роза не вибирає виразу, тому може безтурботно поранити людину злим словом, але вибачень чекати не варто. Після бурі емоцій вона зазвичай впадає в меланхолію.

Тетяна

Тетяни дуже імпульсивні та дратівливі. Поганий настрій для них скоріше правило, ніж виняток.

Власниці цього імені – типові холерики, які вміло приховують свій темперамент. Тетяна обожнює командувати та роздавати вказівки. За непослух вона обов'язково влаштує гарну прочуханку. Ця жінка не терпить критики на свою адресу, а на удар завжди відповідає ударом.

Тетяна не буде шкодувати чиїсь почуття, якщо буде зачеплено її самолюбство чи гордість. Вона дуже тяжко переживає свої провали, але це не заважає їй робити невдачі інших предметом свого лихослів'я.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінок із якими іменами чоловіки запам'ятовують на все життя.

  • Вас також може зацікавити:

Таємниця їх бідності розкрита: чоловіки з якими іменами завжди будуть без грошей

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Звучать як образа: які імена українок можуть викликати подив у