RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Жінок із цими іменами чоловіки запам'ятовують на все життя

Деякі жінки відрізняються на рідкість сволочним характером, через який вони зустрінуть старість наодинці, інші - навпаки, відрізняються м'якістю і чуйністю, і які чоловікам врізаються в пам'ять на довгі роки.

"Апостроф" пише, жінки з якими іменами назавжди запам'ятаються своїм чоловікам, незалежно, будуть вони надалі разом чи ні.

Читайте: З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Адель

Жінка з ім'ям Адель відрізняється дуже непростим характером - вона може бути доброю та ніжною, але й мстивою та злопам'ятною зі своїм кавалером. Це залежатиме від того, чи вона отримує бажане у відносинах з партнером. Якщо Адель задоволена життям, то для свого коханого зробить абсолютно все, а ось інакше вона проїсть йому всю лисину.

Марія

Добра, ласкава, дбайлива і розуміюча Марія ідеально підходить на роль дружини та матері. Вона завжди готова допомогти близьким, водночас даремно не набридатиме, а спершу поцікавиться, чи хочуть почути, що вона думає.

Ганна

На перший погляд, Ганна дуже скромна і покірна особа, проте вона просто не збирається оголювати душу першому, хто потрапив на її гачок. Спочатку вона прозондує ґрунт, а вже потім одягне маску, залежно від необхідності, прикинувшись або жахливою істотою, або прекрасною принцесою та Попелюшкою в одній особі.

Сабіна

Сабіна за характером лідер і часто сперечається із чоловіком, обстоюючи свою незалежність навіть під час побачень. Їй не так важливі самі стосунки, як можливість когось підкорити.

Нагадаємо, раніше ми писали, жінки з якими іменами є довгожительками.

Вас може зацікавити:

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність

Магніт для неадекватів: п'ять імен жінок, яким не щастить із обранцями