RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Мільйон гривень "випарувався": курсантка, яка втратила ногу, поділилася історією про волонтера-ошуканку

Гучна справа про ДТП у столиці, що сталася у 2020 році, отримала несподіване продовження. Тоді нетверезий майор військово-медичної академії Володимир Холодний збив трьох молодих курсанток.

Про це ТСН.ua розповіла Олександра Гуй, якій після аварії ампутували ногу.

У сім'ї дівчини, яка у ДТП постраждали більше за інших, розповіли, що довго намагаються зв'язатися з волонтером, яка збирала кошти на лікування дівчат. Вона забрала гроші та перестала виходити на зв'язок.

Олександра розповіла про те, що волонтерка збирала гроші для всіх трьох постраждалих курсанток.

"Говорила, що збирала на протез для бігу для мене та для Тані. Говорила, що держава нас не забезпечує. Потім я поїхала на лікування до Німеччини, там довелося бути 14 місяців. Весь цей час було не до спілкування з нею, мене лікували за рахунок німецької програми для поранених військових. Використовувала і свої гроші на харчування. Знаю, що волонтер зібрала більше одного мільйона гривень, вона надсилала мені".

Після цього Олександра відправила волонтеру номер своєї карти, а вона повідомила, що нічого не посилатиме і перестала брати слухавку. Це відбувається вже упродовж року. Сім'я Гуй хотіла звернутися до поліції чи СБУ, але з'явилася інформація про те, що ця волонтерка "не остання людина в суспільстві".

Олександра також розповіла про те, що одного разу волонтер їй заявила, що нібито гроші направила її батькові – Миколі Гую, але ця інформація не є правдивою.

Нагадаємо, 25 серпня на території Військово-медичної академії у Києві на вулиці Зоологічній сталася страшна аварія. Там п'яний майор скоїв наїзд на трьох курсанток . Внаслідок ДТП дівчата отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

Вас також може зацікавити:

Виманювали гроші у родичів загиблих українських воїнів: СБУ викрила банду шахраїв, фото

У Києві на великому хабарі затримали співробітника СБУ: фото

Штрафи ухилистам за неявку на порядок денний: українцям відповіли на топ-8 питань