RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Православна церква України з Фондом Владислави Молчанової передали 10 тисяч пасок для захисників

12 квітня в Михайлівському соборі відбулося традиційне освячення пасок для українських воїнів, що стало вже доброю щорічною традицією. Вже сьогодні вони поїдуть на передову та будуть поширені через Капеланську службу ПЦУ.

Предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній зазначив, що це добра традиція із підтримки українських воїнів, яка була започаткована ще на початку російської агресії у 2014 році.

"Освячуючи ці паски, Церква разом з благодійниками хоче передати любов нашим захисникам і захисницям. Цей освячений хліб є виявом благословення, щоб наші воїни повернулися додому в доброму здоров‘ї й далі розбудовували нашу Батьківщину", - заявив митрополит Епіфаній.

Благодійниця та бізнес-вумен Владислава Молчанова додала: "Щиро вірю, що цей рік стане роком перемоги України, а вже наступного року наші захисники та захисниці зустрічатимуть світле свято Великодня зі своїми рідними".

Митрополит Епіфаній також відзначив підтримку Владиславою Молчановою сил оборони України та нагородив її церковною медаллю "Хрест Свободи" за жертовне служіння задля збереження Божого дару свободи та незалежності.

У заході прийняли участь намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архієпископ Агапіт, командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, військовослужбовці Збройних сил, а також волонтери.

Закупівлю пасок для українських захисників проведено за підтримки Фонду Владислави Молчанової.

З початком повномасштабного вторгнення Фонд Владислави Молчанової регулярно надає матеріально-технічну підтримку підрозділам Збройних сил України.