RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Перерізав горло і не раз": окупант зізнався у стратах українських полонених, його особу встановлено. Фото і відео

Служба безпеки України перехопила телефонну розмову одного з окупантів, у якій він зізнається у вбивствах українських військовополонених.

Цю інформацію оприлюднила прес-служба СБУ у Telegram.

В СБУ зазначають, що вбивства відбуваються звірячим способом – полоненим перерізають горло.

Читайте також: Героя поховали у Ніжині: що відомо про бійця, вбитого за слова "Слава в Україні"

"Человека надо чуть-чуть зарезать. Но у меня это не впервые. Мне пох*й", – розповідає російський військовий своїй знайомій про злочин, який має вчинити після цієї телефонної розмови.


"Люди, которые военнопленные… их нам смысла нет держать. Ну, потому что всю информацию с них выпытываем. Дальше нет смысла держать. Вот… их надо утилизировать", – пояснює рашист.

Він у подробицях розповідає, як перерізає людині горло. І уточнює, що в нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі.

Служба безпеки України встановила особу ката, його установчі дані, місце служби та коло спілкування.

Чоловік на аудіо – Сучко Євген Юрійович з Новгородської області рф, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.

В українських пабліках вже показали фото окупанта.

В українській спецслужбі повідомили, що розслідують понад 35 тис. кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одесі з'явився мурал на честь українського військового, розстріляного російськими окупантами.