RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

День жінок-мироносиць 2023: привітання у картинках та прозі

У другу неділю після Великодня православні українці відзначають жіноче свято - День жінок-мироносиць або Тиждень святих жінок-мироносиць. У 2023 році свято припадає на 30 квітня. У цей день в Україні вітають всіх жінок-християнок та дарять їм квіти.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання з Днем жінок-мироносиць у прозі та на листівках.

Читайте також: Травневі свята-2023: чи будуть в Україні будуть довгі вихідні

У православній вірі жінок-мироносиць шанують через Воскресіння Господнє, тому що вони першими прийшли до Гробу Господнього, побачили ангела і повідомили людям, що Ісус Воскрес.

Привітання у прозі

Зі святом святих жон-мироносиць! Нехай Всемилостивий Господь зміцнить вас і дарує сили творити добро ближнім, прославляти Господа Бога в усі дні життя вашої. І нехай воздасться вам за ваші труди, за ваше терпіння, за вашу любов.

***

Християнських жінок вітаємо з приходом весняного свята, Дня жон-мироносиць! Так само, як великодушні святі дарували віруючим свою доброту і співчуття, вам дажаємо обдаровувати турботою, увагою, теплом і любов'ю своїх ближніх! Нехай з небес ваш шлях осяє світло благодаті!

***

З Днем жон-мироносиць вітаємо всіх православних жінок, які, наслідуючи приклад святих, дарують близьким свої серця, сповнені милосердя, чуйності, співчуття, турботи і материнської доброти! Нехай Господь вас благословляє, береже і наповнює ваші душі небесним світлом!

Листівки

Раніше ми писали про головні заборони та прикмети у це свято.

  • Вас також може зацікавити:

Великдень у православних та католиків: чому відрізняються дати і коли святкуватимуть до 2030 року

Поминальні дні 2023: на які числа припадають і що не можна робити

Накличете біду: чому не можна нічого брати з кладовища додому