RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Гарні привітання своїми словами на День святого Георгія Побідоносця

У суботу, 6 травня, в Україні православні віряни відзначають День святого Георгія Побідоносця або Юріїв день, вшановуючи пам'ять великомученика. У цей день також прийнято вітати своїх близьких та друзів, яких звати Георгій.

"Апостроф" зібрав найгарніші привітання своїми словами з цим святом.

Читайте також: Церковні свята у травні 2023: на які дні випадають найважливіші дати

Привітання з Днем святого Георгія Побідоносця

Вітаємо з Днем Святого Великомученика Георгія Побідоносця, покровителя воїнів та землеробів, небесного охоронця міст і селищ. Нехай же його перемога над змієм надихає нас на подвиги і зараз, а всі подвиги і винесені страждання ніколи не будуть забуті.

***

Вітаємо Георгієв зі святом їх іменин, нехай в їх житті будуть лише перемоги, які знаменує їх біблійний тезка. Нехай на життєвому шляху не трапляється невдач, а будуть лише нові і нові звершення. Причому, кожна з них — все більш велике.

***

У День Георгія Побідоносця бажаємо Вам, щоб сила імені святого впевнено вела Вас по життєвому шляху, хоробрість його вселяла в Ваше серце мужність і відвагу, а щира віра дарувала успіх і благополуччя!

***

Вітаю з Днем святого Георгія Побідоносця і хочу побажати світлою і міцної віри душі, непереможного мужності і вірного відваги серця, благородних цілей і вчинків по боргу честі в житті, променів доброї слави і щирої надії на шляху.

***

Вітаю з днем святого Георгія Побідоносця! Бажаю, щоб свята длань покровителя хліборобів і воїнів берегла кожної людини на нашій землі. Нехай його опіка вселяє благородство, мужність і впевненість. Благополуччя, сил, успіхів і добра!

Раніше ми розповідали про те, хто святкує іменини у травні.

  • Вас також може зацікавити:

День Георгія Переможця відзначають 6 травня: що це за свято і як молитися за перемогу України

ПЦУ скоро почне календарну реформу: Епіфаній назвав термін

Коли Трійця в 2023 році: традиції і обряди одного з найбільших свят християн