RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Притягують гроші як магніт: шість імен жінок, які приносять фінансовий успіх

Жінки з деякими іменами приречені бути бідними, тоді як до інших гроші притягуються неначе магнітом.

Які імена носять представниці прекрасної статі, які рідко чогось потребують, розповідає "Апостроф".

Ольга

Жінки з цими іменами мають всі необхідні здібності, щоб розвивати своє багатство. Зазвичай такі жінки пробують себе в різних професіях, але займають керівні посади в престижних компаніях, оскільки заслуговують на це. Ольги готові працювати наполегливо, щоб досягти поставлених цілей, навіть коштом особистого життя. Але вони добре розуміють, чого хочуть досягнути. Після тридцяти років такі жінки, як правило, мають достатньо фінансів, щоб жити на високому рівні та мати час на відпочинок та романтичні стосунки.

Тетяна

Більшість жінок з ім'ям Тетяна - надзвичайно працьовиті та наполегливі. Вони досягають фінансового добробуту, розвиваючи та використовуючи свій талант. Свої здібності вони перетворюють на невичерпне джерело прибутку. Тетяни - це оптимістки, які можуть знайти вигоду навіть в невдачах та не зневіритися на шляху до своєї мети. Вони здатні досягати бажаних результатів без допомоги інших. Навіть у похилому віці вони намагаються розширювати свої горизонти та мандрувати світом, витрачаючи зароблені з юності кошти.

Софія

Серед жінок з іменем Софія багато успішних та заможних осіб. Попри легкість, з якою вони здобувають високий дохід, вони завжди пам'ятають, що тільки праця може допомогти досягти успіху. Ці жінки мають значну життєву мудрість, тому при обиранні життєвого партнера вони ретельно розглядають всі перспективи стабільності. У домі Софії завжди панує гарний рівень доходів, і жінки з цим іменем не полишають жодних зусиль для збереження та примноження свого багатства.

Читайте також: Гарні, але нещасливі: п'ять жіночих імен, володарки яких мають важку долю

Маргарита

Жінка з цим іменем відрізняється працьовитістю та здатністю досягати фінансової стабільності. Вони зазвичай мають успіх у кар'єрі та з легкістю змінюють напрямок, коли це необхідно. Також вони здатні утримувати сім'ю та забезпечувати її членам заможне життя. Тому не рідко, коли чоловік Маргарити міняється з нею місцями і бере на себе домашні клопоти, поки вона забезпечує їм заможне життя.

Марина

Жінки з ім'ям Марина не втрачають жодного шансу, що надає їм життя, особливо якщо йдеться про фінансову сторону речей. Завдяки своєму наполегливому характеру, направленості на досягнення мети та впевненості в собі, вони збільшують свій грошовий потенціал. Після багатьох років наполегливої праці, вони можуть непомітно впливати на своє фінансове становище без напруження, адже енергетика їхнього імені притягує до них матеріальний добробут.

Ірина

Жінки з ім'ям Ірина є розумними управительками своїх фінансів. Ще з юності вони навчаються економити кошти та не витрачають їх на зайві речі. Багато з них відкривають свої власні бізнеси та стають успішними підприємницями. Навіть досягнувши фінансової стабільності ці жінки не припиняють працювати, доки не накопичать значний капітал грошей. Лише після цього вони зможуть насолоджуватись життям повністю та безтурботно.

Раніше "Апостроф" писав про чотири жіночі імена, власниці яких компенсують відсутність талантів харизмою.

  • Вас також може зацікавити:

Таємниця їх бідності розкрита: чоловіки з якими іменами завжди будуть без грошей

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Звучать як образа: які імена українок можуть викликати подив у європейців